Què he de fer per construir una piscina a la meva comunitat?

Que tengo que hacer para construir una piscina en mi comunidad

Quan arriba el bon temps es troba a faltar una piscina privada per a poder relaxar-se i gaudir d’una tarda en família o amb amics a la frescor de l’aigua. I si vius en una urbanització amb jardí, segur que més d’una vegada has pensat el bé que quedaria aquí una piscina.

Pot ser que fins i tot t’hagis plantejat el proposar a la teva comunitat la construcció d’una piscina, però no saps quins requisits s’han de complir ni si estarien d’acord, així que ni et molestes. Però et volem ajudar explicant-te què has de fer per a construir una piscina en la teva comunitat i, així, donar-te aquesta empenteta.

Es pot fer una piscina en la comunitat si hi ha veïns en contra?

Sí, es pot, mentre no hi hagi unanimitat. L’article 17.3 de Llei 8/2013, que reforma i posa pegats per enèsima vegada la Llei de Propietat Horitzontal, introdueix un canvi en la possibilitat de poder construir una piscina, sense que per a això en aquest cas sigui necessària la unanimitat.

Tanmateix, cal esmentar que una piscina és una cosa excepcional en una comunitat de veïns que no va destinat necessàriament a l’interès general. Per tant, l’acord per a la construcció d’una piscina en zona comuna requereix el vot favorable de tres cinquens dels propietaris que representin les mateixes quotes de participació.

Que tengo que hacer para construir una piscina en mi comunidad

Quins són els requisits per a poder començar amb la construcció d'una piscina en la comunitat de veïns?

Que tengo que hacer para construir una piscina en mi comunidad

Si els propietaris estan d’acord en la construcció de la piscina, es necessita un permís d’obra. Per a això, cal consultar amb un arquitecte o estudi d’arquitectura que redacti tant el projecte tècnic de l’obra com la sol·licitud de llicència corresponent a cada ajuntament.

En el projecte es trobaran totes les característiques de la piscina així com els càlculs necessaris. Una vegada l’arquitecte redacta aquest projecte i el signa, s’ha de visar en el Col·legi Oficial d’Arquitectes de la comunitat.

Segons l’ajuntament al qual pertanyi el terreny on es dugui a terme la piscina, s’haurà de realitzar un tipus de tràmit o un altre sent el més comú el de llicència urbanística. En el cas de la llicència urbanística, la seva concessió sol prolongar-se en el temps alguns mesos. Aquest temps variarà depenent de l’ajuntament. Una vegada realitzat el projecte i que hagin concedit la llicència el següent pas seria la construcció de la piscina.

Què oferim a Administracions Hernández

Desde 1940, Administraciones Hernández se dedica a gestionar patrimonio inmobiliario, tanto alquileres, como compra venta de propiedades en la ciudad de Barcelona.

Cuenta con varios departamentos especializados, según las necesidades de cada cliente para ofrecer el mejor servicio posible en cada momento a cada uno de sus clientes, sea cual sea su interés personal.

Atención personalizada por parte de expertos en cada una de las materias relativas al sector inmobiliario. Una forma diferente de entender la gestión de alquileres. Dedicación y espíritu innovador… Administraciones Hernández es sin duda una elección a tener en cuenta en Barcelona.

Fincas administraciones hernandez

Compare listings

Compare
Call Now Button